anything related to UI in general, splash screens, UI widgets, input and output etc.

Centre Text in Qt Table

Centre Text in Qt Table

Postby Shando » 04 Jul 2015, 02:47

Hi All,

As per the title, just wondering if it is possible to centre the text in a specific column of a Qt Table? If not, is it possible to centre all text in a Qt Table?

Thanks

Shando
Alienware 17 (i7-4700MQ 2.4GHz 16GB GTX770M Win 10 64)

Love, Hope, Strength http://www.lovehopestrength.co.uk
User avatar
Shando
Skyline Moderator
Skyline Moderator
 
Posts: 492
Joined: 06 Mar 2013, 22:35
Location: Kings Beach, Queensland
Skill: Programmer
Skill: Scripter
Skill: Level Designer

Re: Centre Text in Qt Table

Postby SolarPortal » 04 Jul 2015, 09:11

I will have to add it as you are dynamically adding items. If the items were created inside qt designer, then you can change the text alignment in that application.
Skyline Game Engine - Lead Dev.
Please provide as much info as possible when asking for help.


Specs: OS: Win 10 64bit, CPU: Intel i7 3770 3.4ghz x 4 core(8 threads), GPU: Nvidia GTX 1060 6GB, Ram: 16gig DDR3, Windows on 250gb Samsung Evo 860

Twitter: @SolarPortal
Instagram: @SolarPortal
User avatar
SolarPortal
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 3203
Joined: 29 Jul 2012, 15:56
Location: UK
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Programmer
Skill: Level Designer

Re: Centre Text in Qt Table

Postby Shando » 04 Jul 2015, 13:24

SolarPortal wrote:I will have to add it as you are dynamically adding items. If the items were created inside qt designer, then you can change the text alignment in that application.


Yeah, that's what I thought :(

Sorry for adding more to your already too long to-do list!

Shando
Alienware 17 (i7-4700MQ 2.4GHz 16GB GTX770M Win 10 64)

Love, Hope, Strength http://www.lovehopestrength.co.uk
User avatar
Shando
Skyline Moderator
Skyline Moderator
 
Posts: 492
Joined: 06 Mar 2013, 22:35
Location: Kings Beach, Queensland
Skill: Programmer
Skill: Scripter
Skill: Level Designer

Re: Centre Text in Qt Table

Postby SolarPortal » 04 Jul 2015, 14:54

lol np ;)
Skyline Game Engine - Lead Dev.
Please provide as much info as possible when asking for help.


Specs: OS: Win 10 64bit, CPU: Intel i7 3770 3.4ghz x 4 core(8 threads), GPU: Nvidia GTX 1060 6GB, Ram: 16gig DDR3, Windows on 250gb Samsung Evo 860

Twitter: @SolarPortal
Instagram: @SolarPortal
User avatar
SolarPortal
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 3203
Joined: 29 Jul 2012, 15:56
Location: UK
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Programmer
Skill: Level Designer


Return to UI

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest