Skyline Editor related tips n tricks!

Cannot open Assets and Script Editor

Cannot open Assets and Script Editor

Postby obilaner » 24 Dec 2015, 20:56

Hello!

I cannot open the Script Editor or the Assets Manager. When i try to open one of the functions nothing happens but a new Instance of Skyline appears in the Taskbar, like in the Screenshot showing a Preview of the Editor / Assets Manager but im not able to click on it. Simply nothing happens when i click on one of the instances, its not possible to switch to for me.

Image
obilaner
Skyline Novice
 
Posts: 1
Joined: 24 Dec 2015, 20:51

Re: Cannot open Assets and Script Editor

Postby SolarPortal » 25 Dec 2015, 16:09

Hello. We will be available in the next few days to respond. We are currently celebrating the Christmas holiday and are not at work. Thanks for your patience :D
Conceive, Quantify & Do!
Skyline Game Engine - Lead Developer.
Please provide as much information as possible when asking for help.


Specs: OS: Win 10 64bit, CPU: Intel i7 3770 3.4ghz x 4 core(8 threads), GPU: Nvidia GTX 1060 6GB, Ram: 16gig DDR3, Windows on 250gb Samsung Evo 860
User avatar
SolarPortal
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 3116
Joined: 29 Jul 2012, 15:56
Location: UK
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Programmer
Skill: Level Designer

Re: Cannot open Assets and Script Editor

Postby CreativeOcclusion » 25 Dec 2015, 16:12

If you have dual monitors it may be on your second monitor...Not sure if this is your problem but it did happen to me once...
Thanks, CreativeOcclusion
User avatar
CreativeOcclusion
Skyline Warrior
 
Posts: 365
Joined: 22 Jun 2015, 19:34
Location: Texas

Re: Cannot open Assets and Script Editor

Postby SolarPortal » 30 Dec 2015, 16:10

Yes, as CreativeOcclusion has mentioned, this can be caused by the editors appearing on the second monitor or the editors are off screen for some reason.

> Try this, goto the "Data/Editors" folder and backup the content.
> Then delete the asset manager, script editor layouts etc...

Q) What resolution is your monitors?
Conceive, Quantify & Do!
Skyline Game Engine - Lead Developer.
Please provide as much information as possible when asking for help.


Specs: OS: Win 10 64bit, CPU: Intel i7 3770 3.4ghz x 4 core(8 threads), GPU: Nvidia GTX 1060 6GB, Ram: 16gig DDR3, Windows on 250gb Samsung Evo 860
User avatar
SolarPortal
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 3116
Joined: 29 Jul 2012, 15:56
Location: UK
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Programmer
Skill: Level Designer


Return to Skyline Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron