For any feature requests to either the Skyline Engine or the websites and forums please leave your suggestion here.

Skygraph Duplicate

Skygraph Duplicate

Postby SpiderMack » 04 Oct 2017, 23:17

Hi,

In Skygraph, we can choose modules like Vector 3 for example , but we can't duplicate them.

Image

Some duplicate function in right mouse click menu would be usefull.
User avatar
SpiderMack
Skyline Expert
 
Posts: 441
Joined: 02 Dec 2016, 09:15
Skill: Concept artist
Skill: 3D Modeller
Skill: Level Designer
Skill: Scripter

Re: Skygraph Duplicate

Postby StarFire » 05 Oct 2017, 10:59

Yes there is a lot of work still to do in the modules, copy paste is needed :)
Dream the Journey, Live the Experience!
User avatar
StarFire
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 1471
Joined: 03 Jan 2012, 18:50
Location: UK
Skill: Great creative
Skill: Programmer
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Level Designer

Re: Skygraph Duplicate

Postby SpiderMack » 06 Oct 2017, 00:03

Another request is having different colors for each input type : text, float, int, Vector 3 ... like Unreal 4 Blueprints.
Many times i have to drag different variablesand test if the input connect before getting the right input variable.
User avatar
SpiderMack
Skyline Expert
 
Posts: 441
Joined: 02 Dec 2016, 09:15
Skill: Concept artist
Skill: 3D Modeller
Skill: Level Designer
Skill: Scripter

Re: Skygraph Duplicate

Postby SolarPortal » 06 Oct 2017, 10:30

You mean on the connector dots and lines... i dont see why this would not be possible to add later ;)

Thanks for the request :)
Skyline Game Engine - Lead Dev.
Please provide as much info as possible when asking for help.


Specs: OS: Win 10 64bit, CPU: Intel i7 3770 3.4ghz x 4 core(8 threads), GPU: Nvidia GTX 1060 6GB, Ram: 16gig DDR3, Windows on 250gb Samsung Evo 860

Twitter: @SolarPortal
Instagram: @SolarPortal
User avatar
SolarPortal
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 3226
Joined: 29 Jul 2012, 15:56
Location: UK
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Programmer
Skill: Level Designer

Re: Skygraph Duplicate

Postby StarFire » 06 Oct 2017, 10:45

With module inputs, there have been a few ongoing changes where if possible any type casting will be done but a colour on the input to match the var type would be useful, nice idea ;)
Dream the Journey, Live the Experience!
User avatar
StarFire
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 1471
Joined: 03 Jan 2012, 18:50
Location: UK
Skill: Great creative
Skill: Programmer
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Level Designer


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests