This is where active bugs can be seen and where to post a new bug.

Action Editor Bug

Action Editor Bug

Postby planetX » 01 Jan 2018, 10:52

Hi,

found a bug with the Action Editor... it leaves some junk after an action is removed from the entity. For instance, if you add an AI sensor to a mesh and then you remove it, some tabs stay in the properties list and there's no way to delete them. Also happened with the Camera V2, the SCC, the Weapon Attach and some others.

Additionally, the External Script property dissapears from the list when you remove any of the above mentioned actions.

happy new year everybody... :D

My specs: Windows 10 - Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz - 16 Gb ram DDR4 - NVIDIA GeForce GTX 960M 4 Gb

planetX
Skyline Ensen
 
Posts: 174
Joined: 28 Nov 2016, 18:27
Skill: 3D Modeller
Skill: Level Designer
Skill: Concept artist
Skill: Great creative
Skill: Programmer

Re: Action Editor Bug

Postby SolarPortal » 08 Jan 2018, 12:31

Do you have a replicable pattern to produce this? Would be good to replicate and get fixed.
Thanks for the report.
Conceive, Quantify & Do!
Skyline Game Engine - Lead Developer.
Please provide as much information as possible when asking for help.


Specs: OS: Win 10 64bit, CPU: Intel i7 3770 3.4ghz x 4 core(8 threads), GPU: Nvidia GTX 750 Ti, Ram: 16gig DDR3
User avatar
SolarPortal
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 2998
Joined: 29 Jul 2012, 15:56
Location: UK
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Programmer
Skill: Level Designer

Re: Action Editor Bug

Postby planetX » 08 Jan 2018, 13:56

Hi SP,

just add an AI sensor action to a character and remove it, you will see that some tabs remain in the properties window. You can also try with the Player Camera V2 or the SCC.

Cheers

My specs: Windows 10 - Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz - 16 Gb ram DDR4 - NVIDIA GeForce GTX 960M 4 Gb

planetX
Skyline Ensen
 
Posts: 174
Joined: 28 Nov 2016, 18:27
Skill: 3D Modeller
Skill: Level Designer
Skill: Concept artist
Skill: Great creative
Skill: Programmer

Re: Action Editor Bug

Postby SolarPortal » 08 Jan 2018, 14:12

Thanks :)
Conceive, Quantify & Do!
Skyline Game Engine - Lead Developer.
Please provide as much information as possible when asking for help.


Specs: OS: Win 10 64bit, CPU: Intel i7 3770 3.4ghz x 4 core(8 threads), GPU: Nvidia GTX 750 Ti, Ram: 16gig DDR3
User avatar
SolarPortal
Skyline Founder
Skyline Founder
 
Posts: 2998
Joined: 29 Jul 2012, 15:56
Location: UK
Skill: 3D Modeller
Skill: 2D Artist
Skill: Programmer
Skill: Level Designer


Return to Active / New Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest